Deze thee zal je echt helpen om af te vallen!

Afvallen door middel van thee - Pu-Erh

Heb je al geprobeerd om de zoete lekkernijen te laten staan en vaker naar de sportschool te gaan, maar lukt het maar niet? Dan heb ik hier de makkelijkste oplossing voor gewichtsverlies. Het enige wat je hoeft te doen is de waterkoker aanzetten en beginnen met het drinken van Pu-erh thee. (Spreek uit: poo air). Het beste is dat het niet zo vies smaakt als het misschien wel klinkt. Deze geweldige thee zal je 5 kilo lichter laten lijken en voelen. Het zit vol met antioxidanten en vitamines.

Deze oude Chinese thee komt uit de provincie Yunnan en is vernoemd naar de stad Pu’erh, waar het wordt geproduceerd. Pu’erh thee komt van de bladeren en de stengel van de Camellia Sinensis-plant en is eigenlijk de meest geoxideerde vorm van thee. In tegenstelling tot normale theesoorten, veroudert het niet na verloop van tijd, maar verbetert het zelfs met de leeftijd. Net als wijn, maar natuurlijk veel gezonder! Dit betekent dat de meeste Pu’erh-thee eerst een paar jaar rijpen, sommigen zijn zelfs meer dan 50 jaar oud. Dit verklaart ook het iets hogere prijskaartje. De smaak verbetert met de tijd ook, maar het zal normaal vrij aarde-achtig smaken, dus je moet het misschien zoeten met een theelepel honing. Het is supereenvoudig om te maken: je kunt losse theeblaadjes of theezakjes kopen, ik ben dol op het merk The Tea Makers of London. Makkelijk te bestellen met iDeal op de site van Amazon.Pu-erh en gewichtsverlies

gewichtsverlies met Pu Erh thee

Pu-erh-thee is geweldig voor gewichtsverlies, want het onderdrukt aanzienlijk het proces dat lichaamsvet creëert (vetzuursynthese). Pu-erh helpt je ook om het bestaande vet dat je in je lichaam hebt, te verbranden. Dit zou onder andere het gevolg zijn van de cafeïne in pu-erh thee die de productie van de hormonen zoals epinephrine en norepinephrine stimuleert. Deze hormonen helpen opgeslagen vetten te mobiliseren en te verbranden. Het enige dat je hoeft te doen is de thee een uur na elke maaltijd te drinken. Dit zal de vetopname van wat je net hebt gegeten verminderen. Geweldig, toch?LET OP: Belangrijk om op te merken is dat pu-erh thee geen rage-dieet of wondermiddel is. Gebruik van pu-erh om gewicht te verliezen vereist, zoals alle andere traditionele methoden, doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Je zult de resultaten niet in een oogwenk merken. Je zal wel redelijk snel een verbetering zien in je energieniveau, je algeheel welzijn en last but not least, geleidelijk gewichtsverlies. Uit eerdere studies is gebleken dat mensen die pu-erh thee drinken, over een periode van twee maanden twee tot vijf kilo zijn afgevallen. Om de best mogelijke resultaten te bereiken volg je een gezond dieet en beweeg je regelmatig. Drink pu-erh thee ongeveer een uur na elke maaltijd (of gewoon na het ontbijt of de lunch) om de hoeveelheid vet die wordt vastgehouden en opgeslagen te verminderen.

Ik ben een groot fan van pu-erh thee, en gelukkig hoef ik niet helemaal naar China om het te kopen. Goede pu-erh is tegenwoordig namelijk makkelijk te vinden in alle landen. Het uitproberen van deze thee beveel ik ten zeerste aan.

Heb je deze Chinese thee al getest? Wat vond jij ervan?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.