DIY: wittere tanden met slechts 3 ingrediënten

DIY wittere tanden met slechts drie ingrediënten

Al jaren wordt “baking soda” gebruikt als doe-het-zelf middel voor het bleken van tanden. Ook bij ons thuis, toen ik klein was, moest ik vaak mijn tanden met baking soda smeren van mijn moeder. Mensen hebben hiermee echte resultaten bereikt. Er zijn een aantal methoden die kunnen worden gebruikt om tanden te bleken met baking soda. Baking soda in combinatie met aardbeien of kokosolie is een goeie combinatie voor wittere tanden. Je leest het goed, AARDBEIEN en KOKOSOLIE.

Aardbei en baking soda

Aardbeien bevatten appelzuur dat erg goed schijnt te zijn voor verkleuringen op je tanden die veroorzaakt worden door het drinken van  koffie en thee of rode wijn. Pureer één of twee aardbeien en voeg ongeveer een theelepel baking soda toe. Gebruik een kindertandenborstel (dit helpt om beter tussen de tanden in te komen) en wrijf deze mix gedurende vijf tot zeven minuten over je tanden. Spoel vervolgens je tanden goed. De combinatie van appelzuur en vitamine C verwijdert vlekken en verheldert de tanden voor een merkbaar verschil.LET OP: gebruik deze aardbeienpasta niet elke dag! Bij te vaak gebruik kan het zuur zorgen voor tanderosie wat je tanden uiteindelijk vatbaar maakt voor vlekken!

Wittere tanden dmv baking soda, aardbei en kokosolie

Kokosolie

De combinatie van je eigen speeksel en de vetzuren in kokosolie produceren een zuurstofmolecuul dat zich hecht aan de vlekken op je tanden. Deze geoxideerde vrije radicalen creëren een chemische reactie die vlekken verwijdert bij poetsen en spoelen. De bedoeling is dat je je mond spoelt met de kokosolie-vloeistof voor ongeveer 15 a 20 minuten. Het klinkt misschien een beetje vies, maar daarna zal je mond zo schoon aanvoelen en zullen je tanden er zo glanzend uitzien dat het de moeite waard is.

Maar 20 minuten lang je mond hiermee spoelen is niet voor iedereen weggelegd. Convey Beauty TIP: Verwarm een kopje kokosolie tot het een vloeistof wordt. Voeg vervolgens twee theelepels baking soda en acht druppels natuurlijke essentiële muntolie toe aan de vloeistof en meng het geheel. Poets vervolgens je tanden met de mengsel. De muntolie doet dienst als smaakmaker en heeft daarnaast antimicrobiële eigenschappen voor gezond tandvlees.

Ik hoop dat mijn tips jou zullen helpen aan een celebrity glimlach met prachtig witte tanden! Laat me weten als je resultaten ziet!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.