Clinique Micellair reinigingsdoekjes voor gezicht en ogen | Review

Clinique reinigingsdoekjes - make-up reiniging

Na mijn slechte ervaring met de Nivea reinigingsdoekjes, was ik best wel sceptisch om ooit nog eens reinigingsdoekjes te gaan uitproberen op mijn gevoelige huid en ogen. Maar het blijft een feit dat reinigingsdoekjes ontzettend handig in gebruik zijn, al helemaal op reis. Vandaag waag ik de sprong en test ik de Clinique Take the Day Off Micellar Cleansing Towelettes for Face & Eyes. Verwijdert het wel make-up, met name mascara? Zijn deze wel goed voor mensen met een gevoelige huid of ogen? Lees hier al mijn bevindingen!

Wat is het ?

De Clinique -Take the Day Off – Micellaire reinigingsdoekjes voor gezicht en ogen is een pakje met 50 kant-en-klare handdoekjes (reinigingsdoekjes) die gezichts- en oogmake-up verwijderen zonder irritatie. Daarnaast is er geen water bij nodig.

Deze reinigingsdoekjes zijn getest op allergie, zijn 100% parfumvrij, dermatologisch getest en oftalmologisch (oogheelkundig) getest.Wat doet het?

Deze reinigingsdoekjes van Clinique zijn verzadigd met een milde micellaire reinigingsvloeistof die gezichts- en oogmake-up verwijdert. Overal en op elk moment, zonder irritatie. De hersluitbare verpakking maakt het ideaal voor de sportschool, op reis of voor snelle make-up touch-ups.

Hoe gebruik je het?

Clinique take the day off micellar cleansing towelettes voor gezicht en ogen

 • Til de afdichting op om de doekjes uit de verpakking te kunnen halen en vouw het doekje volledig uit.
 • Veeg met beide kanten de handdoek zacht over het gezicht en de ogen totdat alle make-up is verwijderd.
 • Het is niet nodig om na gebruik met water na te spoelen, maar wat mij betreft wel aan te raden.
 • Sluit de verpakking na ieder gebruik goed strak om de doekjes vers te houden.Mijn ervaring

Ik kocht in een opwelling deze Clinique reinigingsdoekjes in combinatie met hun mascara. Ik heb een zeer gevoelige huid en ogen, en ik heb geen probleem gehad met het gebruik van deze doekjes. Dit product verwijdert mijn mascara (de Clinique High Impact mascara) met verschillende veegbewegingen, evenals mijn Estee Lauder Double wear foundation. Dit volg ik op met mijn reinigingsschuim en water onder de douche. Ik kan niks negatiefs bedenken over dit product of de verpakking. De verpakking is ontzettend handig en makkelijk in gebruik. Zeer geschikt om overal mee te nemen, met name als je bijvoorbeeld moet reizen. De verpakking is goed hersluitbaar. Zelf zou ik de reinigingsdoekjes niet als enige reiniging gebruiken, maar een uitgebreid reinigingsregime volgen voor het grondig reinigen van mijn huid.

De Clinique Take the Day Off Micellar Cleansing Towelettes for Face & Eyes zijn zonder meer Convey Beauty approved!

Zijn er andere make-up of schoonheidsmerken die je mij zou willen zien reviewen?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

XOXO

Author Signature for Posts

2 Reacties

 1. blank
  RElisa
  oktober 22, 2018 / 19:08

  Goed om te lezen. Ik heb nooit last van de Nivea reinigingsdoekjes eerder gehad maar ik moet wel zeggen dat ik het gevoel heb dat deze niet alle make up weghaald. Wat was jou ervaring hiermee? X

  • blank
   Fani | Convey Beauty
   Auteur
   oktober 22, 2018 / 20:40

   Wat goed dat het bij jou wel werkt. Ik had ontzettend veel last van geïrriteerde ogen en prikkende huid. Nivea is helaas niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Als je dit niet hebt is het prima te gebruiken. Hou wel rekening mee dat het niet alle make-up resten (zoals mascara) verwijderd. Dit omdat elk doekje ontzettend nat is.

   Xoxo,
   Fani | Convey Beauty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.