Will I buy it? Nieuwe make-up releases oktober 2018

Het is tijd voor een nieuwe #WillIBuyIt of #KopenNietKopen video! Vandaag deel ik mijn review over de nieuwe make-up releases uit de feestdagen collecties van bekende merken. Welke make-up ga ik kopen of niet kopen?

Mogelijk wordt dit een nieuwe serie op mijn YouTube kanaal waar ik elke maand allerlei make-up releases en launches ga reviewen. Of in ieder geval  dit doen voor de maanden waarin er veel releases zijn. Samen met jullie ga ik de pluspunten en minpunten van elke nieuwe binnenkomer doornemen. Welke nieuwe make-up heeft echt je aandacht nodig deze maand? Kijk hier welke nieuwe make-up ik deze maand zal kopen en dus een BUY zijn en welke nieuwe make-up ik niet ga kopen en voor mij een NOT BUY zijn.

Alvast bedankt voor het kijken!

Genoemde producten in deze video

Gebruikte productfoto’s in deze video Trendmood: https://www.instagram.com/trendmood1/

Ik ben ook super benieuwd welke van deze nieuwe make-up jij graag wilt gaan kopen? Comment hieronder jouw fave(s) van deze maand!

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

 

 

 

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.