5 favoriete producten van Rodial Beauty

5 favoriete producten van Rodial Beauty

Als het gaat om mooie make-up en skincare-producten in nog mooiere verpakkingen, dan kan het niet veel beter dan Rodial Beauty. Rodial’s assortiment huidverzorging en make-up is geweldig. Ik gebruik een aantal producten van Rodial Beauty al jaren en ben ook al jaren een fan. Twee maanden geleden kreeg ik een aantal producten van het merk in PR. Ik moet zeggen, mijn liefde voor het merk is alleen maar groter geworden. Niet alleen heb ik nieuwe skincare ontdekt, maar ook prachtige nieuwe make-up.

Even over het merk…

de top 5 producten van rodial beauty

Maria Hatzistefanis richtte Rodial op in 1999. Ze zag een gat in de markt voor hoogwaardige huidverzorging met gerichte behandelingen. Het merk heeft een uitgebreide aanhang van beroemdheden en met aanwezigheid in 35 landen heeft Rodial een wereldwijd bereik. Na jarenlang te hebben gewerkt met make-upartiesten van beroemdheden en de beste backstage-tips te hebben gekregen, bracht Maria Rodial naar een hoger niveau en creëerde ze de ultieme make-upcollectie om natuurlijke schoonheid te verbeteren voor een onberispelijke en professioneel ogende afwerking.

Natuurlijk kan ik wel meer dan 5 fantastische producten van Rodial benoemen. Maar als je kennis wilt maken met dit merk, dan wil je waarschijnlijk eerst de bestsellers en best beoordeelde producten aanschaffen. Daarom heb ik hier de 5 beste producten van Rodial Beauty geselecteerd. We hebben het hier over de 5 producten die ik het meest zou aanraden als je van plan bent om iets van het merk te kopen.

Dragons Blood Sculpting Gel

Rodial Dragons Blood Sculpting Gel review

De Dragons Blood Sculpting Gel is Rodial’s wereldwijde bestseller en is dat al sinds de dag dat het werd gelanceerd. Het is een opvullende gel doordrenkt met hyaluronzuur en drakenbloed (een huidverzorgingsingrediënt afgeleid van de Croton Lechleri-boom). Het werkt om de huidcontouren voller te maken en meer volume te geven. Deze revolutionaire anti-verouderingsgel geeft volume en definieert gezichtscontouren door de slappe huid op te vullen door de aanmaak van collageen te stimuleren. Zo ziet de huid er steviger en meer gelift uit. Als je een gestreste of gevoelige huid hebt, of als je huid wat anti-aging verzorging nodig heeft, is dit de perfecte moisturizer voor jou!

Ik ben helemaal weg van deze gel. Mijn huid kan erg gevoelig zijn en soms rood worden rond mijn wangen. Deze gel helpt roodheid te verminderen en de huid effectief te beschermen. Tijdens onze laatste vakantie op Curaçao had ik alleen deze moisturizer mee, en ik had gewoon geen betere huid kunnen wensen.

Peach and Banana Lowlighter

Rodial Peach en banana lowlighter review

Voor make-up is de Rodial Peach Lowlighter met afstand de bestseller. Het is de nieuwste must-have en is de opvolger van de nog altijd populaire Banana Lowlighter. De Rodial Peach Lowlighter is het warmere, meer low-key zusje van de Banana Lowlighter. Beiden zijn prachtig, afhankelijk van wat voor skintone je hebt. Met de Banana Lowlighter creëer je een ‘lit from within glow‘ en deze is beter geschikt voor de lichte tot medium huidskleur. De Peach concealer en corrector geeft een zachte highlight en gezonde gloed zonder een sterk shimmer-effect en is meer geschikt voor de wat donkere huidskleuren.

Beiden zijn gemaakt om donkere kringen onder de ogen en ook ongewenste blauwe of paarse tinten op te helderen en te vervagen. Ze bieden een lichte dekking die kan worden gebruikt onder een concealer om extra helderheid toe te voegen. Het helpt moeiteloos om een frisse, bedauwde en natuurlijk ogende uitstraling te creëren die je huid doet stralen. Ik ben dol op deze lowlighters. Ze zijn geweldig voor dagelijks gebruik als je geen volledige glamour wilt, maar er toch helder, wakker en gezond uit wilt zien.

Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder

Rodial Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder review

Een oldtime favoriet van mij persoonlijk is de Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder. Het is een afwerkingspoeder met een lichte, gele tint die de huid licht maakt en helderheid geeft. Het geeft je meteen het effect dat je 8 uur lang hebt geslapen. Het is ook mijn persoonlijke favoriet. Hoewel het technisch gezien een highlighter is, is het veel meer dan een gewone highlighter.

Het is een matterend poeder dat kan worden gebruikt om je make-up te fixeren of je gezicht te contouren door gebruik te maken van de ‘baking’-techniek. Je kunt het gebruiken na het aanbrengen van foundation om te voorkomen dat het in fijne lijntjes gaat zitten. Of om het uiterlijk van een vette teint te verminderen. Je kunt het ook gebruiken als highlight om je gezichtscontouren te accentueren met een matte finish. Ik ben dol op de resultaten die ik krijg na gebruik van de Rodial Banana powder en bovendien is de verpakking gewoon zo mooi!

Vit C Brightening Cleansing Pads

Rodial Vit C Brightening Cleansing Pads review

Rodial Vit C Brightening Cleansing Pads zijn geformuleerd met vitamine C, glycolzuur en fruit-AHA’s om de huid te verhelderen en versterken, terwijl ze dode huidcellen zachtjes exfoliëren. Bovendien bevatten ze 0,5% salicylzuur om de poriën te verkleinen en puistjes op te ruimen. Het is een bestseller en favoriet bij velen.

Ik gebruik het al ruim een maand en mijn huid ziet er stralender en egaler uit! Ik heb ook minder puistjes en verstopte poriën. Het exfolieert mijn huid zachtjes zonder het uit te drogen. Ik heb minder droge plekken en mijn acnelittekens zijn minder zichtbaar! Ik gebruik ze graag als ik ’s avonds mijn make-up verwijder, vooral als ik een langhoudende foundation draag. Het helpt om elk laatste beetje make-up op mijn huid te verwijderen. Een topproduct dus!

Dragon’s Blood Jelly Eye Patches

Rodial Dragon's Blood Jelly Eye Patches review

De Dragon’s Blood Jelly Eye Patches bevatten een complex van fruitextracten, waaronder frambozenketon, om de elasticiteit van de huid te behouden. En Ginkgo Biloba, een antioxidant dat van nature rijk is aan vitamine E. Het staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen om de huid onder de ogen te verjongen. Deze Instagram-waardige jelly patches zijn de perfecte voorbereiding voor make-up en een heerlijk ontspannend me-time momentje!

Na het gebruik van slechts een paar van deze oogmaskers heb ik al een vermindering opgemerkt van de paar fijne lijntjes die ik heb aan de buitenkant van het gebied onder mijn ogen. Ik heb bovendien gemerkt dat het gebied onder mijn ogen er veel beter gehydrateerd en veerkrachtig uitziet. Ik ben zeer tevreden met deze resultaten.

TIP: stop deze in de koelkast als je een de-puffing boost wilt, of gebruik de patches direct na een warme douche.

Benieuwd naar de top 5 van het merk Pixi Beauty? Klik dan hier.

Mocht je kennis willen maken met het merk Rodial Beauty dan is dit de top 5! Ik ben benieuwd welk product jij gaat kiezen!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.