Trendalert! De sailor pet / cap is weer helemaal in

Nu de New York Fashion Week weer voorbij is zie ik veel beauty gurus en celebrities foto’s op onder andere Instagram plaatsen. De meest trendy outfits zie je voorbij komen. Heel veel fashion posts zie je voorbij gaan en wat mij direct opvalt zijn de sailors petten overal. Ik wist niet dat het “in de mode” was, totdat ik op Instagram bijna iedereen met deze petten zag poseren. Zelf heb ik ook een sailor pet die ik jaren geleden heb gekocht (zeker 3 jaar geleden). Ik gebruik de pet met name op de vochtige dagen wanneer mijn haar er vettig uit ziet en ik geen tijd heb om iets met mijn haar te doen. Zo’n pet biedt in dat geval een prima uitkomst en staat erg trendy.


Ik denk dat jullie allemaal snappen wat ik bedoel als ik zeg dat ALLE fashion bloggers en modellen deze petten dragen. Ik zag ze over mijn hele explore page en ik begon het steeds mooier te vinden. Dus tijd om deze pet weer uit de kast te halen!

Waar zijn ze te koop?

Met name het merk Scotch & Soda heeft veel types sailor caps te koop bij de Bijenkorf. Maar goedkopere keuzes vind je ook hier.

Wat vinden jullie van de sailor cap trend? Had je het ook al in je kast? En ga je het ook dragen of nieuwe kopen?

Xoxo,

Fani – Convey BeautyXOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.