Nail Art Trends voor Lente 2022

nail art lente 2022

Voor velen van ons is het krijgen van een manicure een manier van zelfzorg. Het kost tijd en geld, ja, maar er is gewoon iets speciaals aan het dragen van mooie nagels. Je kunt natuurlijk altijd je eigen nagels thuis doen, maar mocht je naar een nagelstudio gaan, dan dit zijn de trends van 2022 waar je rekening mee kan houden. Een beetje inspiratie voor wat je heel veel gaat zien komend seizoen.

French Manicure met een twist

nailart trend 2022

Verfraaide French manicures zijn nu overal. Zie het als een typische Franse manicure, misschien in een leuke kleur, met een ander designelement erbij. Deze trend is een leuke manier om wat anders uit te proberen en je gewone nagellook op te fleuren.

Tweekleurig French Manicure

nageltrends 2022

Een tweekleurige French manicure is een gemakkelijke manier om het “o zo normaal” naar een hoger niveau te tillen! Het is zo veelzijdig dat je het met bijna elke kleur kunt combineren.

Hoepels en Bedels

nageltrends 2022

Gekke toevoegingen, zoals hoepels en nagelbedels, zullen in het voorjaar van 2022 een sterke comeback maken. Als het op onze nagels aankomt, geven we niet per se prioriteit aan praktische zaken boven het maken van een gewaagde look. Het kiezen van een nagelontwerp waarmee je wilt pronken naar iedereen waarmee je in contact komt, zal altijd vreugde opwekken – of, op zijn minst, een gesprek.

Swirls

nail art 2022

Ik geloof dat de swirl nail art-trend in 2022 populair zal blijven. Het is leuk en veelzijdig: het kan gedempt zijn, met aardetinten, of heel leuk, als het wordt gedaan met heldere, levendige kleuren. Afhankelijk van de kleuren die je gebruikt, kan deze trend in elk seizoen worden gedragen.

Combo Art

nageltrends 2022

De combinatie van verschillende kunst op elke nagel is groots! We zullen veel leuke kleuren- en patrooncombinaties zien. Of het nu gaat om nagelstickers, press-ons of handgeschilderde nail art, het kan allemaal in dezelfde manicure. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor mensen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Hot Red

nageltrends 2022

Een schone, gedurfde manicure – zoals felroze of rood – brengt een gevoel van plezier en levendigheid terug in het leven van mensen. De liefde en waardering voor nail art is, geloof ik, gegroeid na de sluiting van de salons in 2020. Voor sommigen is een ‘nageldag’ het hoogtepunt van de maand. Neerkijken op glanzende, sprankelende kleine kunstwerken aan je vingertoppen maakt ieders dag weer wat vrolijker.

Confetti Glitter en rhinestone

nail art trends 2022

Glitterlooks in confetti-stijl zijn in 2022 wederom trending. Ze zijn gewoon zo feestelijk, leuk en passen bij elk ’thema’ of seizoen.

Wat vinden jullie van deze trend? Ben jij team lange nagels of gewoon lekker kort houden?

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

  1. blank april 5, 2022 / 13:43

    Super leuk artikel! Ik ben team lange nagels. Wat vind jij fijner, nail art op acryl nagels of gellak nail art op eigen nagel?

    Groetjes, Anne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.