Ik probeerde dit baanbrekende wenkbrauwproduct om de illusie van volume en dichtheid te creëren

Fluffy volle wenkbrauwen trend thuis met deze celebrity wenkbrauwproduct | review iconic london brow silk

Iconic london brow silk review, ervaring en demonstratie

Fluffy volle wenkbrauwen trend thuis met deze celebrity wenkbrauwproduct | review iconic london brow silk

Iconic London brow silk review en ervaring

De beroemde make-up artist Patrick Ta onthulde op zijn Instagram hoe je de gedurfde FLUFFY-wenkbrauw look van Gigi Hadid dit seizoen thuis kunt krijgen. Hoe kan je de illusie van volume en dichtheid (de zogenaamde brow lift) creëren op je wenkbrauwen?

De oude Hollywood-truc om zeep te gebruiken om wenkbrauwen op een hoger niveau te brengen is al jaren bekend onder ons. Vandaag komt ICONIC London met eenzelfde idee, de nieuwe Brow Silk. Dit is een uniek stylingsproduct dat is ontworpen om een opgetilde en natuurlijk perfecte wenkbrauwen te geven.

We zijn gewend aan wenkbrauwgels, pomades en potloden, maar deze zijdezachte balsem vergezeld van een stevige wenkbrauwborstel is een game changer in termen van textuur en toepassing. Waarom? Omdat je de formule kunt gebruiken met een natte of droge borstel.

Ik ben gezegend met natuurlijk dikke wenkbrauwen, maar de noodzaak om ze op hun plaats te houden met een geborstelde, maar volumineuze look is tijdrovend. Dit nieuwe wenkbrauwproduct van Iconic London heeft meteen mijn aandacht getrokken toen ik het resultaat zag bij de modellen op de Instagram van Iconic London. Want wie wil dit resultaat nou niet? Ik heb het meteen besteld en ik heb het al een paar weken mogen testen. Hieronder mijn ervaring met de Iconic London Brow Silk.

Mijn ervaring

volle wenkbrauwen met deze zeep wenkbrauwproduct | review iconic london brow silk

Eerst veeg ik de wenkbrauwborstel twee keer door de wenkbrauwbalsem. Het is belangrijk te weten dat een klein beetje product al genoeg is met deze balsem. Het is het beste om één laag tegelijk te proberen en zo nodig de textuur en dikte op te bouwen.

Ik hou persoonlijk van de geborstelde fluffy wenkbrauw look. Wanneer ik de balsem aanbreng, veeg ik daarom over de wenkbrauwhaartjes van beneden naar boven. Hierbij borstel ik de haren zo ver mogelijk uit tot hun maximale lengte. Vervolgens borstel ik ze in de vorm die ik wil.Ik wilde textuur, volume en wispiness, en dat is wat ik kreeg. De wenkbrauwen blijven best lang in vorm zitten en mijn wenkbrauwen zien er een stuk dikker uit dan normaal.  Deze wenkbrauwbalsem laat geen residu achter en houdt mijn haren gewoon de hele dag vast.

Deze zijdeachtige balsem is stijlvol en compact en laat geen kalkresten achter. Het natuurlijk opgeruwde effect definieert elk haar en zorgt ervoor dat elk haartje dikker lijkt, waardoor kostbare tijd voor het vullen van de wenkbrauwen wordt bespaard.

Ik weet echter niet of de Brow Silk hetzelfde werkt voor mensen met weinig wenkbrauwhaar. Ik kan me voorstellen dat als je met name je wenkbrauwen tekent en weinig wenkbrauwharen hebt, dat de balsem weinig voor je kan doen. TIP: Kijk hier hoe je zelf je wenkbrauwen kan laten groeien door middel van deze DIY wenkbrauwserum.

Verder vind ik de verpakking super mooi en de wenkbrauwborstel super chic. Ik gebruikte al jaren deze DIY wenkbrauw(gel), wat ook een fractie van de prijs kost vergeleken met de Brow Silk. Maar aan de andere kant kun je met de Brow Silk overal mee en de wenkbrauwborstel is super sterk om eenvoudig en snel het gewenste volumineuze effect te bereiken.

Te koop bij: Cult Beauty en Harvey Nichols 
Prijs: €24,40

De Iconic Londen Brow Silk is Convey Beauty Approved!

Wat vind je van deze nieuwe brow trend?

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.