Mijn ervaring met: Bumble and Bumble Pret-A-Powder Tres Invisible Droogshampoo

Eerste indruk: Bumble and Bumble Pret-A-Powder Tres Invisible Droogshampoo | REVIEW

Alhoewel een blondine makkelijk een droogshampoo kan vinden, is het voor mij als brunette een grote zoektocht. Ik heb een formule nodig die onzichtbaar is en licht aanvoelt. Tot deze zomer was dat moeilijk te vinden, maar toen ontmoette ik de droge shampoos van Bumble & Bumble.

Het salonmerk staat bekend om zijn Prêt-à-powder, een olie-uitwisbaar product in poedervorm. Het geeft je absoluut het soort volume dat zou kunnen concurreren met Dolly Parton, maar het is niet zo praktisch om snel door je haren te doen. Het kan ook behoorlijk wat rommel veroorzaken wanneer je geen tijd hebt om op te ruimen. Gelukkig heeft Bumble & Bumble dezelfde geweldige formule maar dan ook in sprayvorm. Je hebt de vrij normale Bumble and Bumble Pret-A-Powder Très Invisible Droogshampoo (voor normaal tot vet haar) en de Bumble and Bumble Pret-A-Powder Très Nourishing (dit is de meer hydraterende versie voor droog, beschadigd of grof haar). Vandaag review ik de Bumble and Bumble Pret-A-Powder Très Invisible Droogshampoo.

Man, dit spul ruikt lekker! Het is poederachtig en muskusachtig met een vleugje zoete jasmijn.Samengesteld met Franse roze klei, Bumble and bumble Prét-à-Powder Très Invisible Droogshampoo absorbeert onmiddellijk olie en zweet, terwijl het haar droog wordt gereinigd. Het bevat ook UV-filters die helpen het haar tegen de uitdrogende effecten van de zon te beschermen. Hierdoor wordt het haar zacht en volumineus.

Deze shampoos worden “onzichtbaar” genoemd omdat ze er zo uitzien in je haar, zelfs als je haar donker is.

Mijn ervaring met de Bumble and Bumble Pret-A-Powder Très Invisible Droogshampoo

Mijn ervaring met: Bumble and Bumble Pret-A-Powder Tres Invisible Droogshampoo | REVIEW

Mijn ervaring met: Bumble and Bumble Pret-A-Powder Tres Invisible Droogshampoo | REVIEW

De aanwijzingen zeggen dat je de shampoo van 10-12 centimeter van je haar moet sprayen en je moet concentreren op de haarwortels. Dit is vrij standaard voor een droge shampoo. Ik kan het product helemaal niet zien tenzij ik me laat meeslepen en een belachelijke hoeveelheid gebruik. Zelfs dan kan ik het niet meer zien nadat ik het poeder door mijn haar heb geborsteld, een stap die je zou moeten volgen met deze droogshampoo.

Ik kan het echter voelen als ik mijn haar aanraak en het voelt een beetje poederachtig aan. Het irriteert me niet echt, maar het is iets om je bewust van te zijn.

Hierboven zie je bovenaan beginnend met foto’s 1 , 2 en 3 mijn vette haar dat 1 week niet is gewassen. Eronder, in foto’s 4, 5 en 6 zie je mijn haar met Très Invisible op. Zoals je kan zien heeft mijn haar veel meer volume. Mijn haar voelt ook redelijk goed aan, niet plakkerig.

Het voelt naar mijn mening echter niet zo schoon aan als wanneer ik de Morrocan oil in Dark gebruik. Maar dit is een persoonlijke voorkeur. De Bumble and bumble Prét-à-Powder Très Invisible Droogshampoo heeft heel veel goede reviews, bevat geen rare ingrediënten en doet op zich wat ie moet doen.

Ik hou van de geur en van het feit dat de spray mijn haar niet stijf laat aanvoelen, wat een heel belangrijk detail is voor moi. Ik vind het ook leuk om met de geuren in mijn haar te variëren als het gaat om droogshampoo. Het gaat er dus niet alleen om welke beter is. Voor mij gaat het ook om het, verspreid over de maand, uitproberen van verschillende goede droogshampoos met verschillende heerlijke geuren.

Andere goede droogshampoos die ik jullie kan aanbevelen zijn: Morrocanoil Dry Shampoo Dark Tones of in Light Tones, de OUAI droogshampoo en de IGK Hair First Class Charcoal Detox Dry Shampoo.

Wat is jouw favoriete droogshampoo? 

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.