Review NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen

Review NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen

Review NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen

Een goedkope en betere DUPE voor de Glossier Brow flick of de Anastasia Beverly Hills Brow Pen? Is dat überhaupt mogelijk?

De NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen kost € 11 en is een vloeibare wenkbrauwpen met een vilten punt die is ontworpen om haarachtige lijntjes door je wenkbrauwen te trekken om intensiteit op te bouwen en volume toe te voegen.

Met deze flexibele pen met een micropenseelpunt kan je dunne tot dikke lijnen maken die eruitzien als haren. Met de verschillende bouwbare tinten kun je in een paar snelle bewegingen van een natuurlijke look naar een catwalk look gaan! 

Voordelen

  • Wenkbrauwpen voor een opgetrokken wenkbrauwlook
  • Flexibele pen met micropenseelpunt waarmee je dunne tot dikke lijnen kunt maken die er echt als haren uitzien
  • Meerdere tinten
  • 16 uur duurzame formule, veegvast, transferbestendig
  • Veganistische formule (geen ingrediënt of bijproduct van dierlijke oorsprong)
  • Dierproefvrij

Gebruik

Review NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen
Wenkbrauwen zonder NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen
Review NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen
Wenkbrauwen met NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen

Review NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen

In dit voorbeeld gebruik ik de kleur Ash Brown. Voor mij de perfecte kleur om mijn wenkbrauwen te vullen. Maar elk van de tinten, afhankelijk van de kleur van je wenkbrauwen, kan worden gebruikt om een ​​gelifte wenkbrauwlook te creëren door verticaal in een opwaartse beweging het product aan te brengen. Het geeft de illusie dat de ‘haren’ rechtop staan.

Het kan ook gebruikt worden voor een gelamineerde look, door eerst de haren op te borstelen met bijvoorbeeld de Soap Brows en vervolgens in te vullen met de Lift & Snatch.

Zoals bij alle wenkbrauwpennen heb ik gemerkt dat je ook voor deze van NYX, de pen rechtop met de dop naar beneden moet bewaren na gebruik. Anders zal de tip best droog zijn bij je volgende applicatie en zal je niet hetzelfde resultaat krijgen.

Eindoordeel

Al met al vind ik de NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen een prima dupe voor de wat duurdere merken. Zelf gebruik ik wenkbrauwpennen niet vaak omdat ik van nature al een volle wenkbrauw heb. Maar ik gebruik wenkbrauwpennen regelmatig om de schaarse gebieden te vullen. Ik gebruik het dus niet veel en daarom vind ik het zonde om mijn geld te besteden aan zeer dure varianten. De NYX Lift & Snatch wenkbrauwpen is een succesvolle dupe die ook nog eens 12 euro goedkoper is dan vergelijkbare wenkbrauwpennen. Laat staan als je het moet beoordelen aan de hand van hoe goed hij verkrijgbaar is in Nederland in vergelijking met die van Glossier, die ongeveer onmogelijk te bestellen is binnen Europa.

De NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen is te koop bij:


Wat vind jij van wenkbrauwpennen? Is het iets voor jou?
XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.