Review NuFace Mini Facial Toning Device

Review NuFace Mini Toning Device

Huidverzorgingsapparaten hebben tijdens de lockdown iets van een opleving gekregen. De NuFace Mini is niet bepaald een nieuw apparaat. Natuurlijk, ik had ervan gehoord en alle NuFace-reviews op internet gelezen. Maar ik heb het eindelijk ontvangen en vandaag vertel ik jullie alles erover. Mijn ervaring en hoe ik het apparaat gebruik.

Wat is NuFace Mini Facial Toning Device?

Als je er nog nooit één hebt gezien: het NuFACE Mini-apparaat is een draagbare huidverzorgingsgadget voor gezichtsversteviging. Het maakt gebruik van microstroom technologie om de huidskleur te verbeteren. Het wordt soms “de 5-minuten facelift” genoemd, hoewel ik persoonlijk denk dat dat een beetje marketing is.

Microstromen worden al meer dan 70 jaar op de huid gebruikt en werden oorspronkelijk door medische professionals toegepast om patiënten te helpen bij het verbeteren van verzwakte gezichtsspieren, bijvoorbeeld als ze aandoeningen hadden gehad zoals de verlamming van Bell. Ze werken door een lage stroomsterkte uit te zenden die vergelijkbaar is met de natuurlijke stroom van het lichaam om de huid steeds strakker te maken.

Hoe gebruik je de NuFace?

Hoe gebruik je de NuFace

Het wordt aanbevolen om het apparaat de eerste paar maanden 5 keer per week te gebruiken en dit daarna terug te brengen naar 3 dagen per week. Het wordt geleverd met een oplaadstekker en moet ongeveer één keer per week worden opgeladen.

De NuFACE Mini wordt ook geleverd met een kleine tube primer-gel. Je hebt dit nodig om de stroom te helpen de huid binnen te dringen, maar je hoeft je niet aan het NuFACE-merk te houden. Deze gel moisturizer werkt net zo goed en is iets minder agressief voor je huid. Of je kan altijd voor een Aloë Vera gel gaan zoals deze .

De eerste paar keer dat ik de NuFace mini probeerde, volgde ik de meegeleverde instructies. Drie keer glijden aan één kant van mijn nek, drie keer glijden over één wang, drie keer langs één kant van mijn voorhoofd en dan weer drie keer herhalen aan de andere kant van mijn gezicht. Elke veegbeweging duurt een paar seconden en eindigt met een automatische pieptoon.

Elke keer dat ik de NuFace over mijn voorhoofd bewoog, voelde ik een paar haren op mijn hoofd een beetje prikken. Het doet niet veel pijn maar voelt wel raar. Reden genoeg waarom ik het op de laagste stand van drie zette.

Eerst begin je met de gelprimer op één gebied tegelijk aan te brengen. De gelprimer is nodig voor de behandeling, omdat het de microstromen van de NuFace naar je gezicht overbrengt. Er zijn polymeren nodig om de stroom rechtstreeks naar de spieren te leiden. De gel is niet alleen belangrijk voor de prestaties; het is ook de sleutel voor het minimaliseren van eventuele incidentele tintelingen. Beschouw elke tinteling als een teken om wat meer primer aan te brengen.

Het was verrassend eenvoudig om het te blijven gebruiken. Net als bij sporten worden de beste resultaten bereikt bij regelmatig gebruik. Om de resultaten te behouden, moet je het minimaal twee keer per week gebruiken.

Mijn ervaring met de NuFACE Mini

Review NuFace Mini Toning Device

Ik gebruik het apparaat nu drie maanden afwisselend wel en niet. Ik denk dat het een positief effect heeft gehad op mijn huid. Omdat het effect niet zo dramatisch is dat je het duidelijk op een foto kunt zien, heb ik geen voor en na foto’s. Het is meer een subtiele verandering. Je gaat er niet 10 jaar jonger uitzien, maar voor even zie je er wel frisser uit.

Het is heel gemakkelijk om in en uit de gewoonte te komen om de NuFACE te gebruiken. Soms pak ik het al dagen niet op.

Ik ontving deze roze set van LOOKFANTASTIC (die momenteel geweldige aanbiedingen heeft op NuFACE). Met mijn kortingscode FANILF ontvang je korting op de producten van NuFACE

Het is een duur apparaat, maar als je het bijvoorbeeld vergelijkt met de kosten van een gezichtsbehandeling in een salon, dan is het goedkoper. Elke keer als ik het gebruik, heb ik het gevoel alsof ik een gezichtsbehandeling heb gehad. Het fleurt de huid echt op en maakt de huid strakker.

Ik heb geen groot effect op rimpels of fijne lijntjes opgemerkt. Maar eerlijk gezegd heb ik goddank nog niet echt last van rimpels.

Ik heb het grootste effect opgemerkt rond de wangen, wenkbrauwen en kaaklijn. Hoewel het geen dramatische transformatie is, is het genoeg om ervoor te zorgen dat ik het wil blijven gebruiken.

Nadat ik de helft van mijn gezicht had gedaan, zag ik dat mijn voorhoofd er meer gelift uitzag en mijn wang minder opgezwollen. Ik heb ook meer definitie langs mijn jukbeenderen en kaaklijn gemerkt.

Nadeel van de NuFace

Nadeel NuFace

De eerste keerzijde is dat het effect niet permanent is. Je moet het blijven gebruiken om de voordelen te blijven zien. En de tweede keerzijde is dat het gebruik van het apparaat zoals het hoort veel meer tijd kost dan de aanbevolen 5 minuten. Denk eerder aan 7 of 8 minuten. En echt, wie heeft die tijd ’s ochtends over?

Ik heb YouTube-video’s gezien waarin mensen praten over het gebruik ervan tot 20 minuten per dag. Persoonlijk heb ik het gevoel dat het net te doen is voor 5 minuten per dag en niet meer dan dat. Het is erg ontspannend om te gebruiken; je voelt de stroming helemaal niet.

Je zult de grootste effecten zien in de eerste paar weken dat je het apparaat gebruikt. Om dat effect te behouden, moet jet het apparaat echter wel blijven gebruiken. Als je het soort persoon bent dat de neiging heeft om gadgets te gebruiken totdat de batterij leeg is en ze daarna niet meer pakt, dan is dit niets voor jou.

Te koop bij LOOKFANTASTIC
Kortingscode op NuFACE : FANILF

Heb je weleens  van microcurrent beauty apparaten gehoord? Zou je een meer diepgaand artikel erover willen lezen?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.