Mijn top 3 online winkels voor je zwangerschapskleding

Ik krijg best vaak de vraag van toekomstige moeders hoe ik me met mijn grote zwangere buik toch mooi heb weten aan te kleden. Ik had er eigenlijk nooit echt moeite mee. Ik dacht eerst dat zwangerschapskleren het geld niet waard zijn, want zodra je bent bevallen kan je er niks meer mee. In tegenstelling tot wat ik eerst dacht kan je tegenwoordig echter veel meer met zwangerschapskleren, ook na de zwangerschap. Niet alleen kan je sommige modellen nog na de bevalling gebruiken, ook bijvoorbeeld zwangerschapsbroeken zijn erg fijn om te blijven gebruiken de eerste paar weken nadat je bent bevallen.  Zwangerschapskleren zijn niet meer ouderwets zoals vroeger en dus heb je heel veel trendy mogelijkheden. Je moet alleen weten waar je moet zijn voor deze kleren.

Ik was in de zomer hoog zwanger en dat is aan de ene kant een voordeel omdat je losse luchtige kleren kan dragen en je niet perse zwangerschapskleren of jassen hoeft te kopen. Aan de andere kant had ik ook ontzettend veel last van de hitte. Of je nou in de winter of in de zomer zwanger bent: beiden hebben voor-  en nadelen.

Zwangerschapskleding is tegenwoordig heel makkelijk te vinden. Zo heeft H&M een speciale zwangerschapsafdeling met zwangerschapskleren voor degenen die het fijn vinden om de kleren ook te kunnen passen en van dichtbij te zien.

Maar online is de keuze echt heel breed. Niet alleen is het fijn, als je zwanger bent heb je vaak minder zin of fut om te shoppen en biedt online winkelen een uitkomst.

Mijn top 3 online winkels voor zwangerschapskleren is:

Top 1: ASOS

Op ASOS kan je niet alleen terecht voor zwangerschapskleding, maar ook voor zwangerschaps BH, zwangerschapsjassen, nachtjapon etc. Wat ik fijn vind is dat je op ASOS gewoon met IDEAL kan betalen en boven de €25 euro is verzending gratis. Ik heb goede ervaring met ASOS, nooit problemen met de verzendingen of retourproducten en de prijzen zijn laag tot hoog afhankelijk van het merk dat je kiest. Ik kan het sterk aanbevelen.

Voor mijn maternity photoshoot heb ik een weide jurk bij ASOS gekocht. Dit was dus niet een speciale zwangerschapsjurk en wat ik leuk vind is dat ik na de zwangerschap deze jurk nog steeds kan blijven dragen.

Top 2:  Tiffany Rose

Mocht je als gast naar een huwelijk moeten gaan of mocht je zelf willen trouwen of heb je een simpele casual jurk nodig, dan kan ik Tiffany Rose Maternity aanbevelen. Het is een Brits merk dat wereldwijd bezorgd en dus ook naar Nederland. Alle jurken zijn zodanig gemaakt dat je deze na je zwangerschap nog steeds kan blijven gebruiken. Verzendkosten zijn €5 en de jurkjes zijn ontzettend mooi en uniek. Je kan bij Tiffany Rose mooie trouwjurken kopen, speciaal gemaakt voor de zwangere mama. Maar ook nursing dresses voor na je zwangerschap.

Hieronder zie je een foto van toen ik een zwangere buik had met een Tiffany Rose jurk en een tweede foto met dezelfde jurk maar dan zonder de zwangere buik.

blank

Top 3:  Zalando

Bij Zalando kan je ook terecht voor zwangerschapskleding. Ook hier is het aanbod breed. Vaak heb je ook kortingsacties op producten en als je op de nieuwsbrief inschrijft krijg je meteen 5 euro korting op je aankopen. Alle producten worden gratis geleverd en kunnen ook gratis geretourneerd worden.

Koop jij ook op 1 van mijn top 3 online shops? Ik ben zeer benieuwd naar jouw mening.

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.