Lip tattoo: Langhoudende lip tint van Dior

Ik vind een neutrale look helemaal van 2017. Men probeert met make-up de “no make-up look” te creëren. Neutrale kleuren als oogschaduw gebruiken zoals de kleuren bruin, oranje en goud. Veel bronzer voor de bronzed look en de contour zijn we even vergeten. Want de “natural beauty” is nu weer helemaal in.

Waar ik het meest struggle is een goede nude lipstick vinden. Ik heb in mijn make-up la heel veel “Nude” lippenstift. Een merk die heel veel mooie nude kleuren heeft is Charlotte Tilbury. Het lippotlood Charlotte Tilbury Pillow Talk is één van de nudes die ik het meest gebruik, samen met de MAC Whirl Lip Pencil. Het goede van een lippotlood is dat je het kan gebruiken over je hele lippen en dat deze best wel lang blijft zitten.

Toch ben ik verder gaan zoeken naar iets wat toch langer blijft zitten zonder dat je echt door hebt dat je iets op je lippen hebt. Na research te hebben gedaan, kwam ik op de commercial van Bella Hadid voor de Dior lip tattoo. In deze commercial beweren ze dat de Lip Tattoo langdurig blijft zitten zonder dat je door hebt dat je iets op je lippen hebt. In deze commercial gebruikt zij de kleur “natural cherry” en deze kleur vond ik zelf ook mooi. Dus tijd om deze ook zelf te gaan proberen.Wat is het?

Dior Addict Lip Tattoo in de kleur “natural cherry”.  Satijnen finish, “no transfer lip tint” dat 10 uur lang blijft zitten voor gewichtloze lipsensatie.

Wat doet het?

De Dior Lip Tattoo is een tinted lipstick die een blote lipsensatie geeft en die 10 uur lang blijft zitten (kiss proof color). De tinted ink geeft de lippen een mooie transparant doch licht roze kleurtje, waardoor het er natuurlijk uitziet. Lip tints zijn eigenlijk een soort inktvlek die in matte of glanzende afwerkingen komen. De inktvlek zorgt dat de kleur lang blijft zitten, terwijl het licht en comfortabel voelt. Ze zijn extreem populair in Korea en wereldwijd omdat ze veelzijdig en makkelijk aan te brengen zijn.

Wat vind ik ervan?

Meestal doe ik reviews op mijn blog van producten die ik echt ook leuk en goed vind. Dit is daar zeker één van. De Dior Lip Tattoo is een lippenstift die erg lang blijft zitten. Of het 10 uur lang blijft zitten, denk ik ook weer niet. Ik heb het vandaag tijdens visite gedragen en na een paar drankjes en hapjes was het wel vervaagd. Maar vergeleken met andere merken is de Dior Lip Tattoo zeker long-lasting. Als je het aanbrengt smelt het in de huid als een echte tattoo. Het voelt niet alsof je iets op je lippen hebt en de kleur is erg mooi. De kleur “natural cherry” versterkt mijn natuurlijke lipkleur en past heel goed bij mijn huidkleur en haar. De andere kleuren ga ik zeker ook uitproberen. De Dior Addict Lip Tattoo is Convey Beauty approved!

Pluspunten

  • Long-wear lippenstift die de natuurlijke lipkleur versterkt
  • Natural nude look met een luminous finish
  • Mooie verpakking

Minpunten

  • Blijft niet echt 10 uur zitten, maar dat is ook niet echt realistisch.
  • Prijs zit iets boven gemiddeld.

Prijs: €34,63

Te koop bij: blankDouglas of De Bijenkorf

Wil je zien hoe ik de Dior lip tattoo gebruik? Kijk dan naar mijn tutorial over lip contour.

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.