Felgekleurde chunky ringen en hun dupes

Fel gekleurde chunky ringen en hun dupes

Fel gekleurde chunky ringen en hun dupes

Sierlijke gouden en zilveren accessoires nemen al heel lang een prominente plaats in als het gaat om het verbeteren van je look. De afgelopen maanden zien we echter meer kleurrijke en speelse sieraden op onze Instagram-, Tiktok- en Pinterest-feeds. Sommige mensen zijn misschien niet klaar om over te stappen op deze meer speelse stijl van sieraden, maar het is een leuke manier om je accessoires te laten opvallen. Chunky Rings zijn de laatste tijd overal op Instagram te vinden, kijk maar eens naar de feed van Bella Hadid… Deze kleurrijke ringen voegen een vleugje kleur toe aan je outfit, perfect voor de zomer!

Als je dit jaar op zoek bent naar ringen van hars / resin, is de kans groot dat je La Manso bent tegengekomen. De ringen van La Manso zijn niet extreem duur. Wil je toch geen €60 aan een ring uitgeven? Dan zijn er genoeg goedkopere opties beschikbaar op Etsy, Amazon en Urban Outfitters die er identiek uitzien. Hier onze topkeuzes;

Urban Outfitters

Etsy

Als je het gevoel hebt dat je niet de meest creatieve persoon bent die er is, maak je dan geen zorgen, want er zijn andere creatieve mensen die deze ringen voor je zullen maken. Etsy is een goedkopere optie als je niet te veel geld wilt uitgeven aan slechts één ring. Ik heb hier twee Etsy stores met gratis verzending gewoon vanuit Nederland.

Ringen Etsy Studio Robyn

clay ring - chunky ring - etsy

Ringen Etsy TheNarNails

resin ring dupes voor la manso

Amazon

Of maak ze zelf met behulp van een DIY ring kit of deze video….

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.