Dit is de geur die je ruikt in de Stradivarius winkels

Dupe Abercombie & Fitch Fierce parfum

Ik heb een dupe gevonden voor de welbekende Abercrombie Fierce EDT. En wel eentje die vergelijkbaar ruikt maar er veel mooier uitziet en véééél goedkoper is!

Eén van de meest erkende Inditex-winkels zet zich in voor een nieuwe strategie om klanten in hun winkels te ‘lokken’. Van tijd tot tijd zijn we winkels binnengegaan en een aroma triggert onbewust de herkenning van een winkel die we nooit zullen vergeten. Dit is wat er met ons gebeurt als we winkels als Stradivarius of Abercrombie & Fitch binnenkomen.

De meeste erkende modebedrijven beginnen veel aandacht aan deze marketingstrategie te besteden, aangezien geuren de aandacht van de klant voor de producten die ze aanbieden verbetert.

Het aroma van de Stradivarius-winkels wordt verspreid via verdampers die zijn aangesloten op de airconditioning en handmatige verdampers om alle delen van de winkel te bereiken en ervoor te zorgen dat de klanten van deze ervaring kunnen genieten. Maar ook als je online een bestelling plaatst, ontvang je je bestelling ruikend naar deze heerlijk herkenbaar geur. 

Abercrombie & Fitch Fierce Dupe

Dupe Abercombie & Fitch Fierce parfum

Dupe Abercombie & Fitch Fierce parfum

Nu vraag je je misschien af, wat is die geur in de Stradivarius winkel en in de kleding? Ik heb ze jaren geleden gemaild met de vraag waarom de winkel zo lekker ruikt… En het antwoord hierop is simpeler dan je dacht! Want Stradivarius verkoopt deze geur gewoon! Met tonen van bergamot, lavendel en sandelhout. Je kan je huis en kledingkast dus ook lekker naar Stradivarius laten ruiken. Het gaat om de Stradivarius EDT No15 Our Essence en kost maar €7,99 voor 50 ml en €12,99 voor 100 ml. Deze zou ook vergelijkbaar ruiken als de Abercrombie & Fitch Fierce cologne, maar dan goedkoper. Het komt in een mooie glazen fles met een schattig roze lint. De Stradivarius EDT No15 Our Essence zou een vrouwen eau de toilette zijn, vergeleken met de Abercrombie die voor mannen zou zijn. De fles straalt meer luxe uit dan de prijs die je ervoor betaalt.

Het is zeker de moeite waard om te vermelden dat het na het drogen compleet anders ruikt dan wanneer je het voor het eerst sprayt, dus laat je niet afschrikken. Maar oh wat veroorzaakt deze geur een sensatie.

De geur staat al maanden als uitverkocht op de website van Stradivarius. Ook in de winkels is het vaak niet te vinden. Het komt wel regelmatig weer beschikbaar maar is dan razendsnel weer uitverkocht. Ik vrees dat wij niet de enigen zijn die van deze geweldige dupe weten!

Kijk in ieder geval regelmatig op de site en mocht je het eindelijk kunnen kopen laat me hieronder weten wat je er van vindt!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.