Cadeautrend | De beauty vakantie-aftelkalender

cadeautrende | de ASOS Vakantie-aftelkalender
Photo by: ASOS.com

We herinneren ons nog hoe populair de Adventskalender was vorig jaar december. Nu lijkt een mogelijke nieuwe cadeautrend te ontstaan in de vorm van de vakantie-aftelkalender. Het is nog te vroeg om te beoordelen of het echt een nieuwe trend gaat worden, maar de vakantie-aftelkalender is alvast een heel origineel cadeau deze zomer.

Is je dochter, zoon of iemand in jouw familie of vriendenkring geslaagd? Dan is dit het perfecte zomerse cadeau om te geven. Maar niet alleen studenten zullen dit perfect vinden, ook alle harde werkers onder ons die eens lekker vertroeteld willen worden kunnen op deze manier iedere dag iets nieuws ontdekken in de aftelkalender. Je kunt in afwachting van de vakantie elke dag een luikje openen, of juist tijdens de vakantie laten verrassen. Wat ik daarnaast persoonlijk erg leuk vind, is dat je op deze manier allerlei nieuwe producten kan uitproberen. En de prijs is betaalbaar voor wat je allemaal krijgt.

De eerste vakantie-aftelkalender die nu op de markt is, komt van de ASOS webshop. De ASOS vakantie-aftelkalender bevat 12 ramen met een mix van huidverzorging, make-up en haarverzorging. Hierin zitten merken als Pureology, Caudalie en Starskin. Daarnaast zul je nog veel meer merken in deze aftelkalender terugvinden. De vakantie-aftelkalender wordt gepresenteerd in een eenvoudig te openen kalendergeschenkdoos.

Te koop bij: ASOS
Prijs: €28,99

Wat vind jij van deze nieuwe cadeautrend? 

Xoxo,

Fani | Convey Beauty

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.