Zwangere buik verbergen? | Modieuse zwangerschapskleding

zwangerschapskleding

Met name in het begin van mijn zwangerschap had ik heel veel moeite om kleding te vinden die mijn zwangere buik er een beetje mooi uit laat zien, zonder dat het direct lijkt alsof ik flink ben aangekomen en gewoon een dikke buik heb.

Sowieso wilde ik in het begin van de zwangerschap niet meteen aan iedereen laten zien dat ik zwanger was. Daar was de zwangerschap te pril voor. Maar de zwangere buik was er deze tweede keer wel erg vroeg bij.

Alhoewel ik graag mijn mooie zwangere buik laat zien heb ik ook wel een paar tips over hoe je je zwangere buik, met name in het begin van de zwangerschap, makkelijk kan verbergen.

  1. Draag patronen. Hoe meer patronen je draagt, hoe minder je de nadruk legt op wat er gaande is bij je buik.
  2. Draag losse kleding of lange overhemden. Niet alleen is dit nu super modieus, het verbergt bovendien je buikje uitstekend.
  3. Jurk in lagen. Hoe meer lagen je gebruikt, hoe minder er nadruk wordt gelegd op je buik. Draag bijvoorbeeld boven een jurk een mooie blazer of een vestje. Daarboven draag je weer een zijden sjaal.
  4. Draag zwart. Zwarte kleding staat erom bekend slank af te kleden. Hoe meer zwart je draagt, hoe minder zal blijken dat je bent aangekomen of zwanger bent.
  5. Draag T-shirts. Steek je shirt in je broek of plissérok, trek het vervolgens een klein beetje omhoog en pof het uit. Hierdoor lijkt de “hobbel” het resultaat van hoe het  shirt uit je broek of rok valt en niet het resultaat van een babybuikje!
  6. Gedurfde accessoires. Draag een gedurfde ketting, een lichte muts of een leuke sjaal om de aandacht van je buik af te leiden.Nadat je het grote nieuws hebt aangekondigd is het tijd om je zwangere buik te stylen. En je hoeft echt geen grote brede kleren te dragen zoals vroeger. Er is een heleboel stijlvolle kleding die je kan dragen. Ik zeg “kleding” en niet per se “zwangerschapskleding” omdat ik vaak geen echte zwangerschapskleding koop. Vaak koop ik 1 maat groter dan wat ik normaal zou dragen om mijn zwangere buik te stylen en dat bevalt me deze tweede keer weer prima. De meeste zwangerschapskleding heeft namelijk net een wat minder mooie fit en deze kleren zijn bovendien vaak erg groot. Zeker als je buik nog net niet helemaal is volgroeid.

Om jullie een beetje een idee te geven laat ik jullie in onderstaande video zien wat ik tijdens de eerste helft van mijn zwangerschap heb gedragen. Deze kleding vind ik zelf super modieus en het zal iedereen mooi staan. Ook laat ik jullie zwangerschapskleren zien die ik heb gekocht en die super leuk zullen staan later in de zwangerschap. Kijk ook naar mijn tips voor de kleding essentials tijdens de zwangerschap!

Let op: ik ben zwanger in de lente en zomer. De kleding die ik jullie vandaag laat zien in de video is dus speciaal voor in de lente/zomer! Maar de tips die ik geef kan je in het algemeen gebruiken of er simpelweg een jas overheen trekken in de winter!

Ben je ook zwanger? Deel jouw ervaring met ons mee.

XOXO

Author Signature for Posts

1 Reactie

  1. blank juli 1, 2019 / 16:55

    I’m not pregnant but i love seeing how cute maternity clothes can actually be!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.