Zorgt Vaseline onder je parfum dat de geur langer op je huid blijft hangen? Wij hebben het getest!

Zorgt Vaseline onder je parfum dat de geur langer op je huid blijft hangen? Wij hebben het getest!

Volgens gebruikers op TikTok kan het dragen van een op Vaseline of witte petrolatum gebaseerde vochtinbrengende crème onder je parfum ervoor zorgen dat de geur langer op je huid blijft hangen. Het doel is om de verdamping van je dure parfum te vertragen. Werkt deze bedrieglijk eenvoudige beauty hack? Wij hebben het getest!

Vaseline Parfum Hack

Zorgt Vaseline onder je parfum dat de geur langer op je huid blijft hangen? Wij hebben het getest!

Fijne geuren kunnen een fortuin kosten. Hoe vaker je ze aanbrengt, hoe meer van je geld uiteindelijk in het niets verdampt. Door vaseline aan te brengen voordat je je parfum sprayt, vertraag je het uitdroogproces en hoef je het niet opnieuw aan te brengen.

Er zit logica in: geuren blijven niet zo lang hangen op een droge huid. En de alcohol die de basis vormt van de meeste geuren, droogt bovendien de huid nog meer uit. Je kan weliswaar een ongeparfumeerde vochtinbrengende crème aanbrengen voor deze hack, maar TikTok raadt aan om in plaats daarvan pure vaseline te gebruiken. Dus ’s morgens breng ik de gelei op de ene pols aan, maar niet op de andere. Vervolgens spuit ik dan een lichte bloemige geur op elke pols. Ik gebruik voor deze test de Parfums de Marly Delina Eau de Parfum! Tegen het einde van de dag heeft de vaseline-pols beslist een sterkere geur.

De volgende dag ga ik verder met mijn onderzoek. Deze keer gebruik ik een diepere geur met op hout gebaseerde tonen. Hiervan is bekend dat ze het langst op de huid blijven zitten. Ik gebruik deze dag de Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood Eau de Parfum. Ik herhaal het proces van testdag 1 weer.
Tegen de avond wordt het verschil merkbaar – ik laat het zelfs verifiëren door mijn man om te controleren of ik niet gek word.

Conclusie

Dit was een makkie om uit te proberen. Voor één keer kan ik met zekerheid zeggen: de vaseline-hack werkt onmiskenbaar!

Ga jij deze parfum hack ook uitproberen?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.