Over mij

Convey Beauty

convey beauty

Over mij

Ik ben Fani en ik begon mijn blog, conveybeauty.com in 2017. Ik ben geobsedeerd door alles wat met schoonheid te maken heeft en vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken en mijn bevindingen te delen. Het begon allemaal als een hobby en ik had nooit gedacht dat het zou worden wat het nu is. Het feit dat ik destijds zelfs een handvol lezers had, was verrassend en opwindend!! Nu zijn die paar lezers uitgegroeid tot heel veel lezers, wat zo’n ‘pinch me moment’ is! Ik noemde de site Convey Beauty omdat ik alles wat er met beauty te maken heeft graag wilde delen met anderen en mijn kennis overdragen. Het leek gewoon te passen bij mijn benadering van bloggen. Ik schrijf graag over schoonheid op een eerlijke en toegankelijke manier voor mensen zoals ik. Ik vind het ook geweldig dat mensen op mij vertrouwen om te weten wat nieuw is en het proberen waard is, en ik werk er hard aan om dat te bereiken.

Privé

Op Instagram deel ik dagelijks mijn leven op Stories. Fashion, beauty unboxing, gezonde recepten en veel meer. Zoals de meesten van jullie weten heb ik twee kinderen. Twee schattige lieve meisjes, Chloé en Céline. Wij wonen vlakbij Amsterdam en bezoeken de stad heel graag. Wij gaan graag op vakantie naar Curaçao aangezien ik daar familie heb wonen. Wat de meeste mensen vaak niet weten is, dat ik Portugees ben maar op Curaçao ben geboren. Inmiddels woon ik al jaren in Nederland. En later? Later wil ik graag compleet ergens anders wonen.

Influencer?

Als influencer ben ik heel kieskeurig met de producten die ik gebruik en die ik aanraad. Eerlijkheid is iets wat ik heel belangrijk vind. Voor mij gaat beauty niet over hoeveel je uitgeeft aan producten, maar hoe goed en zelfverzekerd je je voelt.

Neem voor pers- of reclamevragen contact op met conveybeauty@gmail.com