Lees dit voordat je je geld uitgeeft aan haargereedschap!

Lees dit voordat je je geld uitgeeft aan haargereedschap!

Over het algemeen kan haargereedschap je aardig wat centen kosten. De huidige haarverzorgingstechnologie is beter dan ooit, maar wat maakt de ene tool beter dan de andere? Weten waar je op moet letten – en wat je moet vermijden – kan je op de lange termijn geld en frustratie besparen. In de loop der jaren heb ik behoorlijk wat haartools gebruikt, en hieronder geef ik jullie mijn advies.

Waar je op moet letten bij het kopen van haarstyling tools

De markt voor haargereedschap heeft in de afgelopen vijf jaar grote vooruitgang geboekt. Niet alleen hebben veel retailers en fabrikanten een beter idee van wat het gezondst is voor haar, maar de technologie zelf is ook verfijnd.

Over het algemeen is er tegenwoordig meer veelzijdigheid in haartools, wat betekent dat we verschillende haartypes kunnen stylen. Gereedschappen zijn over het algemeen ook lichter, waardoor ze comfortabeler in de hand liggen. Tegelijkertijd hebben ze meer snelheid, wat minder warmteschade aan het haar veroorzaakt.Als je op zoek bent naar een nieuwe haartool, let dan op deze tekenen van hoogwaardige productie

1. Aanpasbare instellingen

Temperatuur- en luchtstroomregelingen zijn één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartools, en ze zijn een absolute must. Je zou immers niet op elke teint hetzelfde serum aanbrengen en evenmin elk gerecht op dezelfde temperatuur bereiden.

Verstelbare instellingen zijn een enorm voordeel voor styling. Mensen met fijn haar zullen bijvoorbeeld hun warmte-instelling laag willen houden. Omgekeerd kunnen dikkere haartypes baat hebben bij wat meer warmte.

De aanpasbaarheid betekent ook dat je de instellingen kunt aanpassen terwijl je werkt. Je wilt bijvoorbeeld minder warmte op de krultang wanneer je kleinere secties krult, en bij het föhnen wil je misschien meer luchtstroom wanneer het haar erg nat is en minder als het grotendeels droog is.

Dit alles vertaalt zich op de lange termijn in minder schade en gezonder haar.

2. Keramische platen

Keramische platen zijn geschikt voor alle haargereedschappen, inclusief stijltangen, krultangen en wanden, uitblaasborstels en föhns. Het voordeel van keramische platen is dat ze het haar van binnen naar buiten verwarmen, terwijl titanium platen van buiten naar binnen verwarmen. Hierdoor zijn keramische platen veel zachter voor je lokken en vereisen over het algemeen ook lagere temperaturen.3. Ionische technologie

Geef naast keramische platen prioriteit aan haargereedschap met ionische technologie. Ionische technologie helpt bij het genereren van directe en constante warmte zonder hotspots, wat bijdraagt ​​aan een betere en gemakkelijkere styling. Het voorkomt haarbeschadiging. Uiteindelijk vertaalt dit zich in glanzender en gezonder haar.

4. Lichtgewicht gevoel

Een lichtgewicht gereedschap gemaakt van hoogwaardige materialen is eenvoudigweg gemakkelijker te manoeuvreren. Dit is meer een comfort-ding dan een kwestie van haarbescherming, maar het verschil is merkbaar als je je haar vaak verhit.

5. Minimale ruis

Zoek naar warmtestylingtools die de geluidsproductie minimaliseren, wat een zegen voor je oren is. Oudere instrumenten en instrumenten van slechte kwaliteit zijn extreem luid, wat in feite schadelijk kan zijn voor je trommelvliezen en de gehoorkwaliteit in de loop van de tijd kan beïnvloeden. Dit geldt met name als je dagelijks föhns gebruikt en/of als je een stylist bent die de hele dag aan het geluid wordt blootgesteld.

Speaking of hair tools, ik heb de Dyson Airwrap ook geprobeerd en ik deel hier mijn slechte ervaring bij Dyson.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.