Komen de low waist broeken weer terug?

low rise broeken trend is terug

Als wij de Miu Miu-runway tijdens de Paris Fashion Week 2022 moeten geloven, dan komen de heupbroeken weer terug in 2022.

Modellen Emily Ratajkowski en Bella Hadid en zangeres Dua Lipa dragen sinds afgelopen zomer baggy low rise- broeken. Het zijn niet alleen beroemdheden. Het aantal zoekopdrachten naar jeans met een lage taille is jaar op jaar gestegen. Asos, dat low rise-broeken verkoopt, voorspelt dat de verkoop van broeken met een lage taille dit jaar zal stijgen. Mocht je blij zijn met deze comeback, kijk dan hieronder naar een aantal voorbeelden:

Of de stijgende trend in broeken met een lage taille zal blijven doorzetten en andere denimstijlen zal overschaduwen, is nog onduidelijk.

De vraag is: zullen broeken met een lage taille in 2022 de broeken met een hoge taille overnemen?

Zelf denk ik van niet. Puur omdat ze niet dezelfde massale aantrekkingskracht hebben. Ik denk niet dat broeken met een lage taille de dominante broekstijl zal worden, omdat ze niet voor alle lichaamsvormen gemaakt zijn. Ik geef toe dat broeken met een hoge taille niet veel beter zijn als het gaat om het verbergen van een buikje, maar ze maken het goed door op zijn minst vleiend te zijn. Zelf ben ik erg blij met mijn high waist broeken. Na de bevalling van mijn dochter heb ik al mijn low waist broeken gedoneerd. Voor mij blijven de low rise-broeken gewoon een tijdelijke trend!

Wat vind jij?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.