Dit zijn de allerbeste door Chanel geïnspireerde tassen – Chanel dupes

Dit zijn de allerbeste Chanel geïnspireerde tassen - Chanel dupes

In 2017 had ik een blogpost geschreven met budget-friendly dupes voor de Chanel Boy tassen. Deze blogpost werd heel vaak bezocht en ik dacht waarom deze post niet uitbreiden met meerdere Chanel dupes voor de meest gewilde stijlen van Chanel?

Vandaag laat ik jullie wat goedkope dupes en Chanel look-a-like tassen zien, voor een fractie van de echte Chanel prijs! Denk aan dupes voor de Chanel Wallet on Chain, dupes voor de Chanel Classic Flap, dupes voor de Chanel mini Flap en dupes voor de Chanel 19 bag.

Sommige van deze look-a-like dupes zijn zo goed gelukt dat je soms twijfelt als je ze van een afstandje ziet of het een Chanel tas betreft of niet. Hieronder vind je de beste dupes en look-a-likes voor de Chanel handtas. Variërend van iets meer dan €20 voor een My Accessories tas tot net geen €90 voor een Dune tas (nog steeds goedkoop in vergelijking met het originele ontwerp)!

Dupe voor de Chanel Classic Flap, €25

Misschien wel de beste Chanel look-a-like uit deze lijst. En voor minder dan €30!!!

chanel dupes tassen

Dupe voor de Chanel Wallet on Chain, €85

Ook het Britse merk Dune heeft vaak dupes voor de Chanel tassen. Deze Chanel geïnspireerde tas komt in de kleuren zwart, beige en donkerbeige. De Dupree Small quilted crossbodytas ziet er zo Chanelachtig uit. Een prima dupe voor de Chanel Wallet On Chain als je het aan mij vraagt.

Dupe chanel wallet on chain

Dupe voor de Chanel 19 bag

Chanel 19 tassen zijn super populair geworden in 2021. Helaas zijn deze tassen wel erg duur en dan blijft het de vraag of je niet beter voor een klassieke tas kan gaan. Reden genoeg waarom heel veel mensen hier dupes van zoeken. Ik heb hier de leukste dupe gevonden voor de Chanel 19 bag. Deze gewatteerde schoudertas met gehamerd metaal in mintgroen voor €39,99 is zo cute voor komende lente. En de perfecte dupe van de Chanel 19. Deze van Steve Madden is ook erg leuk en heeft ook een top handle.

dupe chanel 19 bag

Dupe voor de Chanel 2.55 handbag

Niet alleen is deze dupe de perfecte look-a-like voor de Chanel 2.55 handbag, maar hij heeft ook het leuke pareldetail op de riem dat Chanel het afgelopen jaar in de collectie heeft gebracht. Het ziet er super chic uit en dit allemaal voor niet eens €30.

dupe chanel 2.55 handbag

Dupes voor de Chanel Mini Flap

Asos, €24,99

Ook bij ASOS kan je Chanel dupes halen. ASOS eigen merk is vaak goedkoop, maar ook vind je hier merken als Ego met onder andere hun variant van de Chanel mini Flap. Zoals deze doorgestikte mini-crossbody tas in lila.

chanel mini flap dupe

Stradivarius, €17,99

Jullie weten wat voor fan ik ben van de Stradivarius sinds ik de Abercrombie & Fitch Fierce dupe daar heb gevonden. Stradivarius heeft meerdere designer dupes waaronder ook Chanel-geïnspireerde tassen. Deze gewatteerde schoudertas in zowel zwart als in beige is prachtig. Maar ook de onderste gewatteerde schoudertas met schakelband, verkrijgbaar in drie kleuren, is gewoon perfect.

Chanel dupesPin this image on Pinterest
Chanel dupes
Veel plezier met shoppen!
XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.