De Top 10 Beste🌶 Opwindende Romantische boeken volgens TikTok

De Top 10 Beste🌶 Opwindende Romantische boeken volgens TikTok

TikTok is een geweldige bron van boekaanbevelingen geweest, vooral voor romantische romans. Ik heb het lezen herontdekt dankzij TikTok en boeken soms zelfs in 1 dag uitgelezen. Hoewel niet alle boeken uit de bekende #booktok even goed zijn, zijn er een paar die ik echt moet aanbevelen. En wat is makkelijker dan een lijstje te maken met de top 10? Deze boeken zijn populair geworden op BookTok vanwege hun meeslepende karakters, stomende romantiek en emotionele diepgang.

Hier zijn enkele van de beste 🌶🌶🌶 romantische boeken die dankzij TikTok populair zijn geworden:

  1. “Birthday Girl” van Penelope Douglas – Deze hedendaagse romantische roman volgt een studente die verliefd wordt op de vader van haar vriend. Het is een taboe en stomend verhaal dat thema’s als verboden liefde en tweede kansen onderzoekt. Koop het hier(€17,23).
  2. “It Ends with Us” van Colleen Hoover – Deze hedendaagse romantische roman volgt een jonge vrouw die verliefd wordt op een man die een duister geheim heeft en moet beslissen of ze bij hem wil blijven of weg wil gaan. Het is een emotioneel en tot nadenken stemmend verhaal met thema’s als huiselijk geweld en empowerment. Koop het hier (€10,16).
  3. “Twisted Games” van Ana Huang – Deze nieuwe romantische roman voor volwassenen volgt een studente die ermee instemt de nepvriendin te zijn van een mysterieuze en rijke man, maar uiteindelijk echt voor hem valt. Het is een stomend en spannend verhaal over vertrouwen en verlossing. Koop het hier (€9,79).
  4. “Reminders of Him” door Colleen Hoover – Deze romantische roman volgt een vrouw die haar ex-vriend probeert te verlaten, maar voortdurend aan hem wordt herinnerd door de objecten en plaatsen die ze deelden. Het is een emotioneel en nostalgisch verhaal met thema’s als verdriet en genezing. Koop het hier (€9,03).
  5. “Haunting Adeline” van H.D. Carlton – Deze paranormale romantische roman volgt een vrouw die naar een spookhuis verhuist en verliefd wordt op de geest die er rondwaart. Het is een griezelig en romantisch verhaal dat thema’s als liefde en verlies onderzoekt. Koop het hier (€29,10)
  6. “Ugly Love” van Colleen Hoover – een hedendaagse romantische roman met het liefdesverhaal tussen Tate, een verpleegster die aarzelt om weer lief te hebben, en Miles, een piloot die wordt achtervolgd door zijn verleden. Koop het hier (€9,99).
  7. “Credence” van Penelope Douglas – een taboeroman over een jonge vrouw die verliefd wordt op haar stiefbroer in een klein stadje in Alaska. Koop het hier (€19,43).
  8. “Punk 57” door Penelope Douglas – Deze nieuwe romantische roman voor volwassenen volgt twee middelbare scholieren die penvrienden zijn sinds ze jong waren, maar elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet. Als ze dat eindelijk doen, ontdekken ze dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten. Het is een stomend en emotioneel verhaal dat thema’s als identiteit en zelfontdekking onderzoekt. Koop het hier (€15,37).
  9. “The Silent Patient” van Alex Michaelides – Deze thrillerroman volgt een psychotherapeut die geobsedeerd raakt door een patiënt die ervan wordt beschuldigd haar man te hebben vermoord en sinds de misdaad weigert te spreken. Het is een spannend en bochtig verhaal dat wordt geprezen om zijn aangrijpende plot en onverwacht einde. Koop het hier (€10,16).
  10. “The Seven Husbands of Evelyn Hugo” door Taylor Jenkins Reid – Hoewel dit niet strikt een romantische roman is, is dit historische fictieboek populair op TikTok vanwege de complexe personages en thema’s van liefde en identiteit. Koop het hier (€10,01).

Deze boeken zijn populair geworden op BookTok vanwege hun opwindende romantiek, boeiende plots en goed ontwikkelde karakters. Het is echter vermeldenswaard dat ze expliciete seksuele inhoud kunnen bevatten en mogelijk niet geschikt zijn voor alle lezers.

Heb je al één van deze boeken gelezen? Ik ben benieuwd welke nou jouw favoriet is.

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.