Beste Adventskalenders 2023 voor kinderen – Welke kun je nu kopen?

Beste Adventskalenders 2023 voor kinderen - Welke kun je nu kopen?

(BIJGEWERKT: 1 dec 2023)

Als het gaat om het verkrijgen van de beste Adventskalenders, is het altijd een goed idee om vooruit te plannen! Voor 2023 is deze post weer je beste vriend! We hebben nieuws over de Lego adventskalender, Playmobil adventskalender en meer!

Zoals elk jaar zal ik onderstaande gids voortdurend bijwerken, dus zorg ervoor dat je een bladwijzer maakt voor deze pagina en regelmatig terugkomt voor nieuwe toevoegingen en lanceerdatums!

Let op! Houd er wel rekening mee dat niet alle adventskalenders die ik hieronder laat zien in de fysieke winkels in Nederland te koop zullen zijn. Wel kan je ze op diverse plekken in Europa kopen of online bestellen. De officiële lanceerdatum blijft ook overal hetzelfde. Sommige merken zullen echter iets later te koop zijn in Nederland. 

LEGO Harry Potter Adventskalender, €37,99

LEGO Harry Potter Adventskalender 2023

Voor alle (grote én kleine) Harry Potter fans, komt LEGO ook dit jaar met de Harry Potter adventskalender! Met 24 unieke Harry Potter figuren en mini-modellen, kan je er elke dag lekker mee aan de slag tot aan kerst.

De LEGO Harry Potter Adventskalender is vanaf nu hier en hier te koop!

LEGO Adventskalenders (City, Starwars, Friends en Avengers), €26,99 – €37,99

LEGO Adventskalenders 2023

Naast de LEGO Harry Potter adventskalender produceert LEGO in 2023 wederom nog drie adventskalenders! Ze laten zich inspireren door de meest populaire actuele thema’s onder de kinderen namelijk; City €26,99 , Friends €26,99 , Star Wars €37,99 en Marvel The Avengers €37,99.

Alle LEGO adventskalenders zijn vanaf nu hier beschikbaar!

KreativeKraft Adventskalender 2023 voor kinderen, €15,17

beauty adventskalender voor kinderen 2023

Deze Beauty Adventskalender voor meisjes (vanaf 5 jaar) bevat 24 deurtjes waar elk een mini-cadeau, dat varieert van make-upset tot speelgoed, verbergt. De feestelijke magie verspreidt zich in elke ruimte door deze veelzijdige adventskalender met beauty producten voor meisjes.

Vanaf nu hier te koop.

Kinder Edelstenen Adventskalender 2023, €44,72

Kinder Edelstenen Adventskalender 2023

Op zoek naar een speciaal kerstcadeau voor kinderen dit jaar? Deze Kinder Edelstenen Adventskalender bevat 24 gepolijste stenen en echte kristallen. Speciaal voor de verkenners en verzamelaars die op zoek zijn naar een wetenschappelijk kerstcadeau.

Vanaf nu hier te koop.

Dinosaurusspeelgoed adventskalender, €28,99

Dinosaurusspeelgoed adventskalender 2023

De perfecte adventskalenders voor jongens. De dinosaurus-speelset adventskalender zit vol met kleurrijke en levendige dinosaurusfiguren gemaakt van duurzaam PVC. Bevat 12 realistische dinosaurusfiguren, 12 mini-dinosaurusfiguren, 2 mini-dinosaurus-eieren, 1 overtuigende dinosaurus-kaart, 4 hekzijkanten, 3 stenen en 4 kleine bomen.

Vanaf nu hier te koop.

Playmobil Adventskalender 2023 voor kinderen, €30,49

Playmobil Adventskalender 2023 voor kinderen

Playmobil adventskalender 2023 staat in het teken van kerstmis op de Boerderij. Met vele vriendelijke boerderijdieren en kerstman met cadeauzak in rendierslee en nog veel meer. 24 verrassingen van hoogwaardige kwaliteit.

Vanaf nu hier beschikbaar.

Puzzel Adventskalender, €25,93

Puzzel Adventskalender 2023

De Puzzel adventskalender 2023 komt in een charmante doos en is perfect als kerstcadeau voor vrouwen, mannen en kinderen. Ook is het een leuke activiteit om te doen met vrienden en familie. 

Vanaf nu hier te koop.

Kom snel terug voor meer adventskalenders ...

Welke van de bovengenoemde adventskalenders is jouw must-have? Kijk je er naar uit? Ik ben benieuwd naar je mening, maar voor nu veel shopplezier!

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.