Beste Adventskalenders 2023 voor kinderen – Welke kun je nu kopen?

Beste Adventskalenders 2023 voor kinderen - Welke kun je nu kopen?

Als het gaat om het verkrijgen van de beste Adventskalenders, is het altijd een goed idee om vooruit te plannen! Voor 2023 is deze post weer je beste vriend! We hebben nieuws over de Lego adventskalender, Playmobil adventskalender en meer!

Zoals elk jaar zal ik onderstaande gids voortdurend bijwerken, dus zorg ervoor dat je een bladwijzer maakt voor deze pagina en regelmatig terugkomt voor nieuwe toevoegingen en lanceerdatums!

Let op! Houd er wel rekening mee dat niet alle adventskalenders die ik hieronder laat zien in de fysieke winkels in Nederland te koop zullen zijn. Wel kan je ze op diverse plekken in Europa kopen of online bestellen. De officiële lanceerdatum blijft ook overal hetzelfde. Sommige merken zullen echter iets later te koop zijn in Nederland. 

Kijk alvast hieronder naar de Adventskalenders voor kinderen van vorig jaar

LEGO Harry Potter Adventskalender, €34,99

Harry Potter adventskalender 2022

Voor alle (grote én kleine) Harry Potter fans, komt LEGO ook dit jaar met de Harry Potter adventskalender! Met 24 unieke Harry Potter figuren en mini-modellen, kan je er elke dag lekker mee aan de slag tot aan kerst.

De LEGO Harry Potter Adventskalender is vanaf nu hier te koop!

LEGO Adventskalenders (City, Starwars, Friends en Super Heroes The Avengers), €24,99 – €34,99

LEGO City & Friends adventskalender 2022

Naast de LEGO Harry Potter adventskalender produceert LEGO in 2022 wederom nog drie adventskalenders! Ze laten zich inspireren door de meest populaire actuele thema’s onder de kinderen namelijk; City €24,99 , Friends €34,99 , Star Wars €34,99 en Marvel The Avengers €34,99.

Alle LEGO adventskalenders zijn vanaf nu hier beschikbaar!

Shaun het Schaap-adventskalender 2022, €21,37

Shaun het Schaap-adventskalender 2022

Achter elk deurtje in de Shaun het Schaap-adventskalender 2022, verschuilen 24 hoogwaardige en coole schrijfaccessoires. Glittergelpennen, balpennen, mininotitieboekjeschaar, decoratieve tape, gummen, potloden, potloodslijpers, stickers en nog veel meer. Het absolute hoogtepunt is de prachtige pluche Shaun-hanger.

Vanaf 17 oktober te koop hier.

Mochi Squishies adventskalender 2022, €24,99

mochi adventskalender 2022

Als je net als ik gek bent op alles mochi, dan zal je deze nieuwe adventskalender met 24 mochi knijpspeelgoed ontzettend leuk vinden. Niet alleen kan je deze mochi squishies zelf gebruiken als een anti-stress middel maar je kan deze adventskalender ook geven aan de kids in huis of als een grappig cadeau aan een andere mochi lover geven. Elk squishy speelgoed bestaat uit hoogwaardige en niet-giftige siliconen, die zacht en knijpbaar zijn.

Vanaf nu hier beschikbaar.

Playmobil Adventskalender 2022 voor kinderen, €22,99

Playmobil adventskalender 2022

Playmobil adventskalender 2022 staat in het teken van kerst bakken. Met een keuken, bakgerei, Playmobil Kerstman en nog veel meer. 24 verrassingen uit de kerstbakkerij – ook om echt te bakken: 3 koekjes uitstekers en 1 koekjesstempel met Playmobil gezicht.

Vanaf 2 september hier beschikbaar.

Kom snel terug voor meer adventskalenders ...

Welke van de bovengenoemde adventskalenders is jouw must-have? Kijk je er naar uit? Ik ben benieuwd naar je mening, maar voor nu veel shopplezier!

XOXO

Author Signature for Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.