Gepersonaliseerde Cadeaus voor Kerst 2021

gepersonaliseerde cadeau's kerst 2021 / feestdagen

Het seizoen voor het geven van geschenken is aangebroken, en wat is nou een betere manier om een ​​geliefde te laten zien hoe speciaal hij of zij is dan met een persoonlijk cadeau? Voor velen van jullie is het kiezen van geschenken het meest stressvolle deel van de feestdagen. Daarom help ik je vandaag met wat ideetjes… een gepersonaliseerd cadeau dat precies zegt wat je voelt.

Met een gepersonaliseerd cadeau geef je een gevoel

Met een gepersonaliseerd cadeau laat je zien dat je veel aandacht besteedt aan het cadeau en dat het bedoeld is om iemand zich speciaal te laten voelen. Gepersonaliseerde geschenken zijn net wat specialer en unieker. Een gepersonaliseerd cadeau zal je waarschijnlijk ook langer bewaren dan een niet-gepersonaliseerd cadeau.Je hoeft je ook niet gedwongen te voelen om een ​​pittig gezegde of liefdesverklaring te bedenken… de meest populaire manieren om te personaliseren zijn door simpelweg de initialen, naam of bijnaam van de persoon en foto’s te gebruiken. Je kan een foto van de persoon zelf gebruiken, of van jou samen met de persoon. Maar je kan ook een foto gebruiken van iets wat de ontvanger leuk vindt. Bijvoorbeeld als het iemand is die gek is op honden, gebruik je de mooiste hondenfoto die je kan vinden op Pinterest.

Enkele ideeën

gepersonaliseerde cadeau's kerst 2021 / feestdagen

gepersonaliseerde cadeau's kerst 2021 / feestdagen

gepersonaliseerde cadeau's kerst 2021 / feestdagen

Huishoudelijke artikelen, zoals mokken, gepersonaliseerde chocolade of bier- en wijnglazen, zijn al jaren ontzettend populaire gepersonaliseerde cadeaus. Je kan ze aan opa/oma, vader/moeder, broer/zus en geliefden geven. Maar ook aan je docent of aan de zuster die jou verzorgt.  Ook bedrijven gebruiken vaak gepersonaliseerde cadeaus in bijvoorbeeld hun kerstpakketten. Denk aan chocoladeletters met hun mooie logo aan de buitenkant. Of een gepersonaliseerde wijnkist om te geven aan je werknemers voor oud en nieuw.

Van studentendrukwerk.nl mocht ik een aantal gepersonaliseerde cadeaus uitkiezen om aan jullie te laten zien. Ik heb bijvoorbeeld deze hele leuke gepersonaliseerde mok, chocoladereep en wijnkist besteld om aan familie te geven. Het is een superleuk en attent cadeau dat veel blije en verraste gezichten gaat opleveren straks (als ze natuurlijk deze post niet lezen😅).

Hou jij van het geven of ontvangen van gepersonaliseerde cadeaus?

XOXO

Author Signature for Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.